За поздрави и музикални желания от Испания.

 

За да се поздравите или да изберете вие любимите си песни, изпратете SMS на кратък номер 27992 с текст в самото начало „GET ABC” и интервал. След това пишете кого да поздравим и с коя песен. Цената на един SMS е 1.43 € с включено ДДС.

(Coste del mensaje 1,42€ IVA Incluido. Electronic Corporate Solutions, S.L. para MOBIO EOOD. n.º atn clte. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , Apdo. correos 61010 CP. 28036 Madrid. Servicio de ocio y entretenimiento disponible en España para abonados de Movistar, Vodafone y Orange)

Всички SMS трябва да са на български, изписани на латиница.

Услугата е достъпна за абонати на Movistar, Vodafone, Orange и Yoigo.

ВАЖНО!

Моля не ползвайте електронната поща и телефона за реклама и сътрудничество на Фолк радио „НАЗДРАВЕ” за поздрави и музикални желания. Благодарим Ви предварително.

ВНИМАНИЕ!

Фолк радио НАЗДРАВЕ няма да допуска излъчване на съобщения, които съдържат нецензурни текстове и текстове с дискриминационен характер.

Фолк радио НАЗДРАВЕ не носи отговорност за изпратени SMS, които не са получени поради:
1.        Грешен номер - номерът трябва да е единствено 27992;
2.        Грешен код в началото на SMS - кодът трябва да е единствено и само „GET ABC”, последван от интервал и текста на вашето съобщение на латиница;
3.        Други технически проблеми - срив в системата на доставчика на SMS, срив в системата на интернет доставчиците на радиото, временни технически проблеми в радиото.

Примерен SMS:

GET ABC Pozdrav za DJ ICO, DJ MITAKA I DJ VANKO ot verni slushateli s neshto po vash izbor.

Изпратете на 27992

 
Последни клипове

Android

Приложение за андроид

10-ти рожден ден на Фолкрадио НаздравеКарта на сайта

amazing anal sex